Bitlis

Güroymak'ta yol çalışmaları

14:17 24 Mayıs 2018
Güroymak'ta yol çalışmaları

Bitlis'in Güroymak ilçesinde mahalle yollarına parke taşı döşeme çalışmaları başlatıldı.

İlçede ağır kış şartları nedeniyle tahrip olan ya da yıllardır yapılması beklenen yolları parke taşı döşeyerek yenileyen belediye, vatandaşlara daha rahat ulaşım imkanı da sunuyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, belediye imkanlarını ilçe halkının hizmetine sunduklarını söyledi.

Altyapı ve üstyapı alanlarında önemli çalışmaların yürütüldüğünü belirten Alibeyoğlu, "Güroymak'ın hak ettiği konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz. Bu çalışmalar sayesinde ilçemiz uzun yıllar sonra adeta bir şantiye alanına dönmüş durumda. Dört bir yanda aciliyet durumuna göre çalışmalar yürütülüyor. Projelendirilen çalışmalar bir bir hayata geçiriliyor. Belediye çalışmalarımız Haydar, Kümbet, mahallelerindeki yolları bitirilerek halkımızın hizmetine sunduk. Bu çalışmalar için mesai kavramı gözetmeksizin çalışma yürütüyoruz. Belediyecilik hizmetleri anlamında ilçemizin ne ihtiyacı varsa bu ihtiyaçları bir bir gidermek için çalışıyoruz. Amacımız ilçemizi hak ettiği konuma taşıyarak, halkımıza hizmetlerin en iyisini götürmektir." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.