Bitlis

Vali Ustaoğlu, park alanlarını inceledi

17:58 02 Temmuz 2018
Vali Ustaoğlu, park alanlarını inceledi

Bitlis Valisi ve Belediye Başkanvekili İsmail Ustaoğlu, belediyenin kentte yaptığı park alanlarında incelemelerde bulundu.

Ustaoğlu, park alanlarında yürütülen çalışmaları inceleyerek, Fen İşleri Müdürü Sertaç Buhan'dan bilgi aldı.

Cezaevi mevkisinde yaptırılan caminin inşaatında da inceleme yapan Ustaoğlu, 12 yıldır camisi olmayan Hüsrevpasşa Mahallesi için cezaevi mevkisinde cami yapımına başladıklarını söyledi.

Ustaoğlu, yıllardır ezan sesinin hiç duyulmadığı mahalleye belediye olarak güzel bir cami yaptırdıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu bölgede ayrıca çocuklarımıza hitap edecek çocuk oyun grupları, basketbol ve futbol sahası yaptırıyoruz. Kurban Bayramı'na kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Gece gündüz demeden bu millete hizmet etme noktasında yaptığımız çalışmaların sonuçlarını hep birlikte görüyoruz. Projelerimizin bir çoğunu Kurban Bayramı'nda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bitlisimizde geçen yıl başlattığımız her mahallemize, her okulumuza birer basketbol sahası projesiyle müjdesini verdiğimiz bu çalışma önümüzdeki bir ay içinde tamamlanacak. 20 basketbol sahası ve 6 büyük ve geniş park alanını belediye olarak hizmete sunacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.