Bitlis

Bitlis'teki terör operasyonu

13:31 12 Temmuz 2018
Bitlis'teki terör operasyonu

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Sehi Ormanları bölgesinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği operasyona ilişkin, "Bitlis'in huzurunu ve güvenini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek" dedi.

Vali Ustaoğlu, yaptığı açıklamada, Sehi Ormanları bölgesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonun detaylarının İçişler Bakanlığınca paylaşıldığını belirtti.

Hizan ilçesi kırsalında 28 Haziran'daki operasyonda etkisiz hale getirilen 10 teröristten birinin "Aranan terörist" listesinin kırmızı kategorisinde yer aldığını anımsatan Ustaoğlu, şöyle konuştu:

"Etkisiz hale getirilen teröristlerin kimlikleri tespit edildi. Onlardan birini bakanlığımız kamuoyuyla paylaştı. Bir teröristin kırmızı listede olduğu kesinleşti. Terörle mücadelemiz etkili şekilde devam ediyor. Bu sabah yine Sehi Ormanları diye tabir edilen bölgede devam eden operasyonlarda 5 terörist etkisiz hale getirildi. Bunlardan biri yaralı. Bitlis'in huzurunu ve güvenini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Vatandaşımızın bunu artık böyle bilmesi lazım. Vatandaşımız huzurlu şekilde ilimizin en ücra köşesine kadar gideceği ortamı ve iklimi yaşıyor. Gördüğünüz gibi gece gündüz demeden güvenlik güçlerimiz bu mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyor. Allah'a şükürler olsun gelinen noktada Bitlis'imizin huzur, güven ve emniyet şehri olduğunu da gösteriyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.