Bitlis

Vali Ustaoğlu, park açılışı yaptı

16:37 20 Eylül 2018
Vali Ustaoğlu, park açılışı yaptı

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, belediye tarafından kentte yapılan parkın açılışını yaptı.

"Vadideki güzel şehir" olarak bilinen kentte belediye, farklı mahallelerde içinde basketbol, çocuk oyun alanı, spor aletleri ve oturma alanlarının yer aldığı modern parkları vatandaşın kullanımına sunuyor.

Bu kapsamda gerçekleştirilen projelerle kentin tüm mahallelerinde sosyal alanların bulunduğu modern parklar yapılıyor.

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, Hüsrev Paşa Mahallesi Cezaevi mevkisinde yapımı tamamlanan parkta incelemelerde bulundu.

Ustaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaş için gelen paraları vatandaşa hizmet olarak kullandıklarını söyledi.

Yaklaşık 12 yıl önce kurulan bu mahallenin belediye hizmetlerinden yoksun olarak bugüne kadar geldiğini aktaran Ustaoğlu, şunları kaydetti:

"Çocuklar yıllardır özlem ve hasret duydukları parklarına kavuştular. Belediye olarak mahallenin tüm sıkıntılarıyla ilgileniyoruz. Bugün açılışını yaptığımız bu parkla 7 parkı faaliyete geçirdik. Parkımız içerisinde kamelya, çocuk oyun grupları, basketbol ve mini futbol sahası bulunuyor. Geçen hafta bu mahallemizde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın da katılımıyla bir cami açılışı yapmıştık. Yıllarıdır ezan sesinden mahrum olan bu mahallemiz ilk defa Bitlis Belediyesi'nin yaptığı bu güzel hizmetle camisine kavuştu. Şimdi de aynı şekilde bu mahallemiz çocuk parkına ve basketbol sahasına kavuştu."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.