Bitlis

Bitlis'te muhtarlık hizmet binası açıldı

18:03 19 Ekim 2018
Bitlis'te muhtarlık hizmet binası açıldı

Bitlis Belediyesinin yaptırdığı Atatürk Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası ve çocuk parkının açılışı yapıldı.

Açılışa katılan Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, ülkenin en ücra köşelerinin gören gözü, işiten kulağı olan muhtarlara hükümetin büyük kıymet verdiğini belirtti.

"İlimizde de her mahallemizde muhtarlarımızın gelen vatandaşlarla buluşabileceği birer mekanlarının olmasını istedik." diyen Ustaoğlu, şöyle konuştu:

"Bitlis Belediyesi olarak güzel bir hizmetin açılışını yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın muhtarlarımızla ilgili düşünceleri kamuoyu tarafından bilinen bir husustur. Bugün burada Atatürk Mahallemizin muhtar ofisi ile bu alanda bulunan çocuk parkımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Önceden birçok mahallemizde park açılışları yapmıştık. Söz verdik, sözümüzde durduk ve birlikte başardık. İlimize bu yıl 7 park kazandırdık. Daha önceden kullanımdan uzak, park denebilecek durumda olmayan yerler varken şu anda çocuk oyun grupları, oturma alanları ve spor aletleriyle birçok sosyal aktiviteyi bünyesinde barındıran parklarımız var. Bitlis Belediyesi tarihinin en güzel hizmetlerinin yaşandığı ve yaşatıldığı bir süreci yaşıyor."

Açılışa, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.