Bitlis

Arıza yapan otomobile tır çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

09:59 06 Aralık 2023 1 Yorum Var
Arıza yapan otomobile tır çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Bitlis Adilcevaz'da, arıza yapınca yolun kenarına park edilen otomobile, arkadan TIR çarparak metrelerce sürükledi. Tarlaya savrularak takla atan otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde, Adilcevaz ilçesi ile Ağrı'nın Patnos ilçesi kara yolunun 20'inci kilometresinde meydana geldi. Hanifi Yıldızcan yönetimindeki 06 ET 3389 plakalı otomobil seyir halindeyken arızalandı. Sürücüsü, otomobili yolun kenarına park etti. O sırada aynı yönde hızla gelen TIR, park halindeki otomobile çarparak sürükledi. Kazada sürüklenerek takla atıp tarlaya savrulan otomobilde bulunan Vahide Yıldızcan hayatını kaybederken, eşi Hanifi Yıldızcan da yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönüşen otomobil sürücü Yıldızcan, araçtan çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Yıldızcan, Adilcevaz Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alınırken, kazada hayatını kaybeden Vahide Yıldızcan'ın cenazesi ise otopsi işlemleri için morga götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Muzdarip Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Sadece Tır sürücüleri değil diğer araçlarda hız sınırını çok aşıyor. Tır sürücülerinin bazıları sanki freni yok gibi gidiyor.Biryere yetişecek acil yetişecek gibi önüne aniden bir şey çıksa Allah muhafaza çarpar geçer. Birçoğunda gördüm Otomobil, minibüs, özellikle ticari araç kullananlar düz yolda anormal bir gidişi varsa Cep telefonu kullandığını birçok kez gördüm.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.