Bolu

Bolu Valisi Baruş mahalle iftarlarına katıldı

12:06 13 Haziran 2016
Bolu Valisi Baruş mahalle iftarlarına katıldı

Bolu Valisi Aydın Baruş, mahalle iftarlarına katıldı.

Bolu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, valilik, belediye ve mahalle muhtarlarının işbirliğiyle başlatılan iftar programlarıyla her akşam ayrı bir mahallede ramazan coşkusunun yaşandığı belirtildi.

Bolu Valisi Aydın Baruş'un da düzenlenen iftar yemeğinde Seyit ve Yukarısoku mahallelerinin sakinleriyle bir araya geldiği ifade edildi.

Mahalle halkının yoğun katılım gösterdiği iftarlara Baruş’un yanı sıra Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Vali Yardımcısı Ünal Coşkun, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı kaydedildi.

Baruş'un, iftar saati öncesinde vatandaşlarla sohbet ederek mübarek ramazan aylarını kutladığının da ifade edildiği açıklamada, iftar programlarına yoğun ilgi gösteren mahalle sakinlerinin de mahallelerinde kurulan masaları saatler öncesinden doldurduğu vurgulandı.

İl Müftülüğüne bağlı din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunmasıyla başlayan programların ilahilerin canlı performans olarak seslendirilmesi ile devam ettiği akşam ezanının okunması ile birlikte iftara katılanların toplu bir şekilde iftarlarını açtığı da bildirildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.