Bolu

Engelli okçuların hedefi, Rio'da bir numara olmak

15:17 15 Temmuz 2016
Engelli okçuların hedefi, Rio'da bir numara olmak

Brezilya’nın Rio kentinde düzenlenecek 2016 Olimpiyatları'nda Türkiye’yi temsil edecek bedensel engelli milli okçu Mervenur Eroğlu ve Ömer Aşık, Rio'nun bir numaralı sporcusu olmak istediklerini söyledi.

Milli okçu Mervenur Eroğlu ve Ömer Aşık, Bolu Belediye Başkanı ile Belediye Meydanı'nda bir araya geldi.

Başkan Yılmaz, Türkiye'yi 2016 Rio Olimpiyatları'nda temsil edecek olan Erğolu ve Aşık'a başarılar diledi.

Ömer Aşık (25) yaptığı açıklamada, 5-21 Ağustos'ta Brezilya'nın Rio kentinde düzenlenecek 2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edeceklerini belirterek, "Ülkemizi ve Bolu'muzu Rio Paralimpik oyunlarında temsil etmek gurur verici. Bugün de milli takımdan Bolu Belediyesinin engelsiz hizmet aracıyla dönüş yaptık. Başkanımız bize bu konuda çok destek verdi, sağolsunlar." diye konuştu.

Ankara kampının oldukça verimli geçtiğini ifade eden Aşık, "Hedefimiz tabiki Rio’da bir numara olmak. Ülkemizi gururla temsil ederek ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı gümbür gümbür okutmak istiyoruz." dedi.

23 yaşındaki diğer milli okçu Mervenur Eroğlu da kendilerine destek verenlere teşekkür ederek, "Öncelikle il emniyet müdürlüğüne, sonra belediye başkanımıza ve gençlik spor il müdürümüze teşekkür ediyorum. Benim de hedefim Rio'da bir numara olmak. Bunu başaracağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.