Bolu

Bolu'da kış tedbirleri

13:04 01 Aralık 2017
Bolu'da kış tedbirleri

Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Aydın Baruş, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Arman, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Nuri Serkant Kara, kamu kurumlarının müdürleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Bolu Valisi Aydın Baruş başkanlığında kentte alınacak kış tedbirlerine yönelik toplantı düzenlendi.

Baruş, burada yaptığı konuşmada, toplantının amacının il genelinde kış mevsimi nedeniyle karayollarında ve köy yollarında vatandaşların sıkıntı yaşamaması için alınacak tedbirler ve kurumlar arasında işbirliği sağlamak olduğunu belirtti.

Kurumlar olarak herkese görev düştüğünü hatırlatan Baruş, şunları söyledi:

"Daha önceki yıllarda da almış olduğumuz tedbirler de bu çerçevede bize yol gösterici olacak. Bu konuda yaşadığımız problemleri de burada dile getirerek, bu yıl aynı sıkıntıları yaşamamak için neler yapabilirizi sizlerle birlikte tartışacağız. İçişleri Bakanlığımızın bu konuyla ilgili bir talimatı oldu. İçişleri Bakanlığımızın talimatı sadece emniyet ve jandarma birimlerimizi ilgilendirmiyor, diğer kurumlarımızla ilgili konular da var. O konuları da burada görüşeceğiz ve sizlerin katkı yapabileceği hususlarda fikirlerinizi alacağız ve alınan kararları bütün kurumlarımıza bir tamim altında yollayacağız."

Daha sonra İl Yazı İşleri Müdürü İsmail Gürer tarafından kış tedbirleri ile ilgili sunum gerçekleştirildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.