Bolu

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

16:41 09 Kasım 2018
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve bağımsızlık mücadelesinin yol göstericisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete irtihalinin 80. yılında rahmet, şükran ve minnetle yad ettiğini belirten Yılmaz, ömrünü Türk milletinin bağımsızlığına, egemenliğine ve birlik beraberliğine adayan Atatürk'ün , Türkiye'yi, muasır medeniyetler seviyesine çıkarma hedefini sürekli daha ileriye taşıma gayreti içinde olduklarını ifade etti.

"Güçlü Türkiye'nin evlatları olarak 10 kasımları sadece bir yas günü değil, Cumhuriyetimize karşı sorumluluklarımızı hatırlama günü olarak görmeliyiz." diyen Yılmaz, mesajının devamında şunlara yer verdi:

"Ülkemizi küresel alanda daha yukarılara taşımak, zorlukların üstesinden gelmek için, milli mücadelemizi her zaman hatırlayacak, köklü manevi değerlerimizden ve tarihimizden aldığımız güçle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle cennet vatanımızı bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, onları minnetle yad ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.