Bolu

Esrarla yakalanan oğlunun yüzünü gizleyip çekmeyin dedi

16:13 10 Haziran 2020 1 Yorum Var
Esrarla yakalanan oğlunun yüzünü gizleyip çekmeyin dedi

Bolu’da, durdurulan bir araçta yapılan aramada yufkaların arasına gizlenmiş 3 kilo 600 gram esrar ele geçirildi. A.K. (20) adliyeye sevk edilirken, babası ise montunu oğlunun başına geçirerek, "Çekmeyin, ne olmuş yani" dedi.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Gece saatlerinde takibe alınan araç durdurularak arama yapıldı. Araçta, 3 paket yufka bulan ekipler, yufkaların arasına gizlenmiş 3 kilo 600 gram esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan A.K., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilirken, babasının adliye merdivenlerinde oğlu A.K.’nin başına montunu geçirerek, gazetecilere, "Çekmeyin, ne olmuş yani" demesi dikkat çekti.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    müjde babası... nur topu gibi bir baş belan oldu... sen daha çoooooooooooook örtersin yüzünü... kınamak için söylemedim... kişi kınadığını yaşamadan ölmez. bir babanın vazifesi suç işleyen çocuğunun yüzünü örtmek değil çocuğunun bu hale gelmesinden mes'ul olduğunu düşünüp yüzünün kızarmasıdır. belliki baba da o yolun yolcusu... o delikanlı için üzüldüm...
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.