Bolu

İtfaiye erinden asansörde mahsur bıraktığı kız arkadaşına evlenme teklifi

06:32 30 Mart 2021 18 Yorum Var
İtfaiye erinden asansörde mahsur bıraktığı kız arkadaşına evlenme teklifi

Bolu'da, itfaiye eri Çağatay Depe asansörde mahsur bıraktığı kız arkadaşını ekip arkadaşlarıyla birlikte kurtararak sürpriz evlenme teklifi yaptı.

Bolu İtfaiye Müdürlüğü personeli Çağatay Depe (25) arkadaşlarıyla birlikte bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Neslihan Saklı'ya (23) sürpriz evlenme teklifi hazırladı. Depe, kız arkdaşının asansöre binmesini bekledikten sonra apartmanın elektriğini keserek Neslihan Saklı'yı asansörde mahsur bıraktı. Korku dolu anlar yaşayan Saklı, itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Depe'nin hazırladığı sürpriz evlenme teklifinden haberdar olan itfaiye çalışanları Saklı'nın mahsur kaldığı apartmana gelerek kurtarma çalışması başlattı. İtfaiyenin asansör kapısını açtığı sırada elindeki yüzükle dizlerinin üzerine çöken Depe, kız arkadaşını gördüğü sırada ‘benimle bir ömür geçirir misin?' diyerek evlenme teklifi etti.

Neslihan Saklı, korku dolu anlarının ardından karşısında gördüğü manzara karşısında büyük bir mutluluk yaşadı. Depe'ye sarılan genç kız evlenme teklifini kabul etti. Saklı, "Asansörde kalınca korktum. Ama hiç böyle bir şey beklemiyordum. Çok mutlu oldum" dedi.

Evlenme teklifini mesleğiyle birleştiren Çağatay Depe ise, "Böyle bir şey yaparken çok düşündüm. Sevdiğim mesleği evlenme teklifiyle birleştirmeyi düşündüm. İnşallah bir ömür boyu beraber oluruz. Bir ömür boyu beraber yaşlanırız. Tek temennim bu" şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

18 Yorum Var
  • bilge 2 yıl önce Şikayet Et
    diz cökmek nedir arkadaş utanc duyuyorum bu görüntülerden
    Cevapla
  • Yorumcu02 2 yıl önce Şikayet Et
    Devletin imkânlarını kötüye kullanmaktan soruşturma açılmalı.
    Cevapla
  • German 50 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaman siz bir teklif olmuş
    Cevapla
  • Vida 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne günlere geldik. Allahım sonumuzu hayr eyle.
    Cevapla
  • Selam 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu gençleri; bu şekilde evlenme teklifi yapmış, ikiside hoşnut, Allah mesut etsin, biribirlerini her zaman sevsinler ve saysınlar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.