Bolu

Kiracısını öldü sandı, gerçeği öğrenince şok oldu

16:32 10 Mayıs 2024 3 Yorum Var
Kiracısını öldü sandı, gerçeği öğrenince şok oldu

Bolu’da kiracısından haber alamayan ev sahibi, kiracısının eşyaları toplayarak kaçtığını fark edince şok oldu.

Bolu’nun Karaçayır Mahallesi’nde Koçak Apartmanı’nda kiracısı Abed E.’den bir süredir haber alamayan ev sahibi İbrahim Beyazoğlu, durumdan şüphelenip 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Beyazoğlu’nun ihbarı üzerine apartmanın bulunduğu bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Daha sonra ise çilingir çağırıldı. Olay yerine gelen çilingir yardımıyla kapı açıldı. Kapının açılmasının ardından ev sahibi gördüğü manzara karşısında şok oldu. Kiracı Abed E.’nin evdeki tüm eşyaları toplayarak ortadan kaybolduğu ve ev sahibinin telefonlarına bakmadığı öğrenildi.

Olayın ardından konuşan ev sahibi İbrahim Beyazoğlu, “Son bir ayın kirasını ödemedi. Biz de aramaya başladık onun üzerine, arayıp ulaşamadım. Komşulara sorduk, uzun süredir görmediklerini söylediler. Yabancılar şubeye, polise gittik derken iş buraya çıktı. Bugün polis çağırdım, intihar etmiş olabilir, birisi tarafından öldürülmüş olabilir, bunları hep duyuyoruz haberlerde. Baktık ki firar etmiş. Firara razıyız. Ölmesin de. Yabancı uyrukluydu. Bekar ve yalnız kalıyordu” dedi.



YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Osman Bube 1 hafta önce Şikayet Et
    Dedeoğlu kardeşimize. Allah CC sizlere sabır versin sabır en büyük sermayedir, Allah CC sana ve ailene yardım eylesin. Allah CC Kiracınada insaf ve vicdan nasib eylesin.
    Cevapla
  • Fetti 1 hafta önce Şikayet Et
    Depozitosu vardır sıkıntı yok 2 misline kiraya da verirsin missss gibin
    Cevapla
  • dedeoğlu 1 hafta önce Şikayet Et
    Keşke bizim kiracıda böyle yapsa yada taşınsa, taşınma parasını bile karşılamaya razıyım. , Onun yüzünden hala kirada oturuyorum. Kendi evime taşınamıyorum.
    Cevapla
  • emekli 1 hafta önce Şikayet Et
    fazla kira almamı yoksa hikayemi
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.