Burdur

Bucak'a yeni Acil Sağlık Hizmetleri binası yapılacak

12:46 07 Haziran 2016
Bucak'a yeni Acil Sağlık Hizmetleri binası yapılacak

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Bucak ilçesine yeni Acil Sağlık Hizmetleri (ASHİ) binası yapılacağını bildirdi.

Petek, yaptığı yazılı açıklamada, Burdur Sağlık Müdürlüğünün acil sağlık hizmetlerini daha etkin ve hızlı sunmak amacıyla çeşitli çalışmalar yaptığını kaydetti.

Bu kapsamda Bucak 4 numaralı 112 ASHİ yeni binasının, eski Bucak Devlet Hastanesi bahçesindeki 850 metrekarelik alana inşa edileceğini belirten Petek, şu bilgileri verdi:

"Bina, bodrum ve zemin kat olmak üzere dünya standartlarında hem 112 ASHİ hem de UMKE faaliyetlerine uygun şekilde projelendirilmiştir. Zemin etüt raporu, yaklaşık maliyeti, taşınmaza ait tapu ve imar durum belgesi ile yapılacak projenin planı, ihale için Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine teslim edilmiştir. İhale tarihi beklenmektedir."

Petek, Burdur'da sağlık yatırımlarının devam ettiğini, Bucak Elsazı Köyü Sağlık Evi'nin zemin etüdü için ihaleye çıkıldığını, süreç tamamlandıktan sonra yapım işi için de İl Özel İdaresi tarafından ihaleye çıkılacağını aktardı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.