Burdur

Mezuniyet töreni ertesi trafik kazasında hayatını kaybetti

21:08 14 Mayıs 2018
Mezuniyet töreni ertesi trafik kazasında hayatını kaybetti

Burdur'da Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümü son sınıf öğrencisi Damla Karakoç, mezuniyet töreninden sonraki gün trafik kazası kurbanı oldu.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun olan Damla Karakoç, ertesi günü cumartesi akşamı arkadaşı Tolga Biçen'le Burdur'dan Isparta'ya "Gül Fuarı ve Uluslararası Gül Festivali" kapsamında düzenlenen konsere gitti.

Konser dönüşü Tolga Biçen yönetimindeki 15 SD 142 plakalı otomobil, Isparta - Burdur dağ yolunun Gelincik yokuşu mevkisinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazada 22 yaşındaki Karakoç hayatını kaybederken, yaralı kurtulan otomobil sürücü Biçen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajında, "Daha iki gün önce mezuniyet sevincine ortak olduğumuz, Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğrencimiz Damla Karakoç'u elim bir trafik kazası sonucu kaybettik. Acımız büyük. Kederli ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Üniversitemizin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan üniversite senatosu tarafından Karakoç ve yıl içinde hayatını kaybeden diğer öğrencilerin ailelerine fahri mezuniyet belgesi verileceği ve üniversitede isimlerinin yaşatılması için çeşitli çalışmaların yapılacağı belirtildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.