Burdur

Vali Şıldak, özel idare çalışanlarıyla bayramlaştı

18:18 18 Haziran 2018
Vali Şıldak, özel idare çalışanlarıyla bayramlaştı

Burdur Valsi Hasan Şıldak, Ramazan Bayramı'nın ardından ilk mesai gününde Burdur İl Özel İdaresi çalışanlarıyla bir araya geldi.

Burdur İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde Ramazan Bayramı dolayısıyla tatil dönüşü bayramlaşma töreni yapıldı.

Vali Şıldak, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, personelin bayramını tebrik etti.

İl özel idarelerinin büyük şehir olan vilayetler dışında hizmet vermeye devam ettiğini ifade eden Şıldak, şunları kaydetti:

"İl özel idareleri tarihsel sürece bakılınca kökleri Osmanlı dönemine dayanan yönetim sistemimizin çok önemli bir halkası, hizmet alanıdır. İl özel idaresinin başı olarak bize düşen sizlerle birlikte bu hizmet yarışını daha ileri noktalara, daha üst sevilere çıkarmaktır. Tabi gerek sahada çalışan arkadaşlarımız sizler, gerek yönetici sıfatıyla bulunan arkadaşlarımız şube müdürlerimiz, memur personelimiz, gerek işçilerimiz bütün statülerde herkesin yürüttüğü hizmet kendi çapında önemlidir. Her hizmet, bizim için ve bu ülke için çok değerlidir. İnşallah en iyi şartlarda huzurlu bir ortamda hayırlı hizmetleri yapmayı Allah, bizlere nasip etsin."

Programa, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak ile birim müdürleri de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.