Burdur

Karamanı'da İlköğretim Haftası kutlandı

15:11 20 Eylül 2018
Karamanı'da İlköğretim Haftası kutlandı

Konuşmaların ardından programda öğrenciler tarafından şiir okundu, şarkı seslendirildi. Dördüncü sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine çiçek verdi.

Burdur'un Karamanlı ilçesinde, İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen programda konuşan Karamanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Oğuz, yeni eğitim-öğretim yılında bin 232 öğrencinin öğrenim göreceğini söyledi.

Oğuz, eğitimin çağa uygun olarak sürekli değişen ve gelişen, birikim ve tecrübeler ışığında yenilenen bir süreç olduğuna işaret ederek, "Hedefimiz, tarihimizin bize atfettiği yüce değerler ve ilkelerimiz doğrultusunda bilgi toplumunun gerektirdiği becerilerle donanmış, milli kültür ile insanlığın evrensel değerlerini içselleştirmiş bireyler yetiştirmektir." dedi.

Konuşmasında öğrencilere seslenen Oğuz, şunları kaydetti:

"Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Yarınlarımıza sizler yön verecek, ülkemizin güçlü yarınlarında sizler söz sahibi olacaksınız. Tüm gayretimiz, sizlerin yaşamınızın her alanında ve eğitim hayatınızda kendisine güvenen, doğruyu yanlıştan ayıran bireyler olarak yetişmeniz içindir."

Ayrıca programda davetlilere aşure ikram edildi.

Programa Karamanlı Kaymakamı Abdulselam Bıçak, Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.