Burdur

Ava gittiği arkadaşını domuz sanıp öldürdü

17:17 04 Ekim 2023 1 Yorum Var
Ava gittiği arkadaşını domuz sanıp öldürdü

Burdur Çeltikçi'de bir kişi, dün gece arkadaşıyla birlikte gittiği avda arkadaşını domuz sanıp yanlışlıkla öldürdü.

Olay, dün akşam 24.30 sıralarında Burdur’un Çeltikçi ilçesi Cebiş köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İbrahim Coşar (30) ve arkadaşı B.K. (25) domuz avına gitti. Av sırasında birbirinden ayrılan iki arkadaş domuz sürüsünü beklediği sırada B.K. arazide ses duyarak sesin geldiği tarafa av tüfeği ile ateş ederek yanlışlıkla arkadaşı İbrahim Coşar’ı vurdu. Ateş ettiği yeri kontrol etmek için gittiğinde ise arkadaşı Coşar’ı kanlar içinde gören B.K. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde İbrahim Coşar’ın hayatını kaybettiği belirlenirken, B.K. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. İbrahim Coşar’ın cenazesi olay yerin inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Domuz avı 6 ay önce Şikayet Et
    Bu av genelde kalabalık grupla yapılır genelde en az 3-4 kişiyle bazen daha kalabalık grupla yapılır,domuzların gidebileceği alternatif yollar tutulur köpekler domuzu kovalayınca alternatif yollardan birinden geçer ve orada bekleyen avcı domuzu gördüğünde ateş ederek vurur.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.