Burdur

Eve gelen bakıcı dehşete düştü: Döverek öldürmüşler

17:01 30 Ekim 2023 4 Yorum Var
Eve gelen bakıcı dehşete düştü: Döverek öldürmüşler

Burdur’da yaşlı adam evinde darp edilerek öldürülmüş, eşi ise yaralı halde bulundu.

Olay, Menderes Mahallesi Kemal Solmaz Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki katlı müstakil evde yaşayan ve emekli oldukları öğrenilen Bayram (76) ve Zehra Sertcan (67) çiftine bakıcılık yapan E.A.K., sabah saatlerinde çiftin evine geldiğinde kapıyı açan olmayınca 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri camı kırıp içeri girdiklerinde yaşlı çifti yerde kanlar içinde buldu. Sağlık ekipleri Bayram Sertcan’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralı olan Zehra Sertcan’ın ise yüzünde kesikler olduğu tespit edildi. Yaralı kadın olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri evdeki çalışmalarını sürdürüyor.

Polis ekipleri, yaşlı adamın dövülerek öldürüldüğü şüphesi üzerinde duruyor.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • zafergülten 5 ay önce Şikayet Et
    herhalde adamın saklı para yada altın gibi şeyi varmı diye söyletmek istediler.bu arada bakıcıda şüpheli konumda,birilerine adamda para var,altını neyin de vardır diye yönlendirmiş olabilir.
    Cevapla
  • MİSAFİR 5 ay önce Şikayet Et
    idamdan önce, iyi hal indirimi diye bir olmayacak, birde tutuklanan mahkumların kapalı cezaevinde yan gelip yatmak yerine, kamu çalışanı gibi ayağında prangalarla oto yol yapımında veya buna benzer ağır işlerde haftanın her günü kazma kürek çalıştırıp akşam yarım ekmekle günü tamamlayacaksın, görelim asayiş nasıl düzelir
    Cevapla
  • Tan 5 ay önce Şikayet Et
    Caydırıvı yaptırımlar olmayınca daha fazla duyuyoruz, vstandaş onlem alınmasını bekliyor.
    Cevapla
  • Erol 5 ay önce Şikayet Et
    İdam gelsin artık..
    Cevapla
  • mhmet 5 ay önce Şikayet Et
    kesinlikle idam ve şeriat kanunu gelmeli
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.