Bursa

BGC'den Emniyet Müdürü Yıldız'a "başsağlığı" ziyareti

15:55 10 Eylül 2015
BGC'den Emniyet Müdürü Yıldız'a "başsağlığı" ziyareti

 Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Nuri Kolaylı ve yönetim kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'a, terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçleri için "başsağlığı" ziyaretinde bulundu. 

Selami Yıldız, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, teşkilat olarak halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için mesai saati gözetmeksizin yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Terör olaylarını protesto etmek amacıyla son günlerde devam eden eylemleri anımsatan Yıldız, "Özellikle provokasyonlara çok dikkat etmeliyiz. Emniyet personelimiz ile basın mensubu arkadaşlarımız işbirliği içinde doğru bilgilendirme yaparak, soğukkanlılıkla bu günleri aşacağımıza inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Nuri Kolaylı da terör saldırılarını güçlü bir şekilde kınadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: 

"Bölücü terör örgütünün saldırılarında şehit düşenlerin derin acısını yaşıyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize, demokratik yaşama ve geleceğimize yönelik saldırıları kınıyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.