Bursa

Bursa'da darbedilen çocuğun hayatını kaybetmesi

13:34 14 Eylül 2015
Bursa'da darbedilen çocuğun hayatını kaybetmesi

Bulgaristan uyruklu üvey oğlunu darbederek öldürdükten sonra kaçtığı öne sürülen zanlının cesedi ormanlık alanda bulundu

Bursa'da, geçen hafta 13 yaşındaki üvey oğlunu darbederek öldürdükten sonra kaçtığı iddia edilen şüpheli, ormanlık alanda ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Cumalıkızık Mahallesi'nde ormanlık alanda erkek cesedi gören vatandaşlar, polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, bu cesedin, üvey oğlunu darbederek öldürdüğü iddiasıyla aranan Hasan Sabri H'ye ait olduğunu belirledi.

Kendisini ağaca iple asarak intihar ettiğinden şüphelenilen Hasan Sabri H'nin cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Hasan Sabri H'nin, 10 Eylül'de merkez Yıldırım ilçesi Yunusemre Mahallesi Yazıcı Sokağı'ndaki evinde, 13 yaşındaki Bulgaristan uyruklu üvey oğlu Dzhan Nurgyul S'yi darbettikten sonra kaçtığı ileri sürülmüştü. Bir süre sonra annesi Nurgyul Sali M. tarafından baygın bulunan Dzhan Nurgyul S, özel bir hastaneye kaldırılmıştı. İlk müdahalesinin ardından Dörtçelik Çocuk Hastanesine sevk edilen çocuk, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Polis, üvey babanın yakalanması için çalışma başlatmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.