Bursa

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe:

14:24 23 Eylül 2015
Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bursa ve Bursaspor'un geleceği de özellikle altyapıdan yetişen sporcularımıza bağlı. Altyapıdan yetişen, Bursaspor forması altında sahaya çıkan ve kendilerini kanıtlayan gençlerle birlikte milli takım da oluşuyor" dedi.

Büyükşehirden yapılan yazılı açıklamaya göre, Altepe, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ile birlikte Yeşil Bursa Spor Kulübü'nün Merinos Stadyumu'nda sürdürdüğü antrenmanı izledi.

Burada konuşan Altepe, Bursa'nın sporun tüm dallarında iddialı bir kent olduğunu ifade etti.

Futbol denince akla artık Türkiye'nin marka kentlerinden biri olarak Bursa geldiğini aktaran Altepe, şunları kaydetti:

"Bursa ve Bursaspor'un geleceği de özellikle altyapıdan yetişen sporcularımıza bağlı. Altyapıdan yetişen, Bursaspor forması altında sahaya çıkan ve kendilerini kanıtlayan gençlerle birlikte milli takım da oluşuyor. Son dönemde de milli takıma en çok sporcu veren takımların başında da Bursaspor geliyor. Yıllarca Bursaspor forması altında eğitim alan çocuklarımızın Bursaspor'da yerini aldıktan sonra da aynı başarı ve disiplinle çalışmalarını devam ettirmeleri gerekiyor. Son dönemlerde Bursaspor'da altyapıdan yetişen bazı sporcuların hemen yurt dışına kaçma veya diğer takımlara gitmeye uğraşması bizleri de üzdü. Burada futbolcularımızın birikimli, bilinçli, kültürlü bir şekilde yetişmeleri bizim için önemli. Altyapıya çok daha fazla önem vermemiz gerekiyor."

Yeşil Bursa Spor Kulübü Başkanı Kemal Güler ile menajer Fatih Çayla da antrenman ziyaretinde Başkan Altepe'ye eşlik ederek takımı tanıttı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.