Bursa

Bursaspor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor

14:10 15 Ekim 2015
Bursaspor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Antalyaspor karşısında bizi, takım ve taraftar olarak önemli bir sınav bekliyor" dedi.

Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında sözlerine, gelecek yıl Fransa'da yapılacak Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine katılma hakkı elde eden A Milli Takım'ı tebrik ederek başladı. 

Ay-yıldızlı takımın finallerde de aynı başarıyı göstermesini beklediklerini ifade eden Sağlam, "Bu iş için emek harcamış, başta federasyon başkanı, yönetim kurulu, Fatih Terim hocamız, ilk maçtan son maça kadar ter döküp bu başarıya katkı koymuş futbolcu kardeşlerimi, emeği geçen herkesi kutluyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Sağlam, takım olarak sezona iyi bir başlangıç yapamadıklarını ancak Eskişehirspor ve zorlu ligin yenilgisiz takımı Çaykur Rizespor'u deplasmanda yendiklerini anımsatarak, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından kendi taraftarları önünde Antalyaspor ile karşılaşacaklarını belirtti. 

Kazanmayı artık alışkanlık haline getirmeyi, sıralamada daha üst sıralara yükselmeyi hedeflediklerini vurgulayan Sağlam, oyuncularıyla da bu konuyu sık sık paylaştığını, onlardan daha fazla fedakarlık yapıp, mücadelelerini en üst seviyeye çıkarmalarını istediğini anlattı. 

Sağlam, artık ligin istikrarlı takımlarından biri haline gelmeyi istediklerini kaydederek, "Bu anlamda Antalyaspor maçı bir final niteliği taşıyor. Antalyaspor karşısında bizi, takım ve taraftar olarak önemli bir sınav bekliyor. Oyuncularımızdan beklentilerimiz ortada. Taraftarlarımızdan da sorumluluk alıp, stadı doldurarak güzel bir atmosfer oluşturmalarını istiyorum" diye konuştu. 

Yeşil-beyazlı taraftarların cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak maçta tribünleri doldurup takımı coşkulu bir şekilde destekleyeceğine inandığını ifade eden Sağlam, şöyle devam etti: 

"Taraftarlarımızın coşkulu bir şeklide maçın başlangıç düdüğünden bitiş düdüğüne kadar takımlarını destekleyeceğine inanıyorum. Onların da desteğiyle takımımız da inşallah ortaya güzel futbol koyacak ve sahadan 3 puanla ayrılarak kazanma yönünde istikrarımızı devam ettireceğiz. Karşımızda çok güçlü bir takım olacak. Lige iyi bir başlangıç yapmış ama sonra duraksayan Antalyaspor'un başında genç kardeşimiz Yusuf hoca var. Şu ana kadar işi çok iyi götürdü. Kadrosunda yıldız oyuncular bulunan bir takımla oynayacağız. Kazanmak için saha içinde ve dışında neler yapmamız gerektiğini hep beraber biliyoruz."

Sağlam, sakatlığı bulunan Dany'nin Antalyaspor maçında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.