Bursa

Bursaspor Kulübü Başkanı Bölükbaşı:

22:17 12 Kasım 2015
Bursaspor Kulübü Başkanı Bölükbaşı:

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "Hep bahsediyoruz 24-25 tane sanayi bölgemiz var. 'İhracatta hep üstlerdeyiz' diyoruz ancak Bursasporumuz bir tane. Eğer bu katmanlar gerekli desteği verdiği taktirde ben inanıyorum ki Türkiye’de değil, biz Avrupa’da ve dünyada söz sahibi olacağız" dedi.

Bölükbaşı, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile Yıldırım Belediyesi tarafından Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. 

Bölükbaşı, burada yaptığı konuşmada, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nin Türkiye'nin en iyi altyapı tesisi konumunda bulunduğunu ve önümüzdeki dönemlerde yapılacak çalışmalar ile daha modern ve büyük bir tesis halini alacağını belirtti.

Tesisin ilk kurulduğu zaman Türkiye'de ses getirdiğine dikkati çeken Bölükbaşı "Şu anda da yine Bursaspor olarak övündüğümüz bir tesisimiz. Buradan çok değerli futbolcularımız çıktı, Avrupa'ya giden oyuncularımız oldu. Şu anda 250’ye yakın sporcumuz burada. Hocalarımızla beraber inşallah bu tesisimizde birçok futbolcu yetiştirerek, Türk futboluna kazandıracağız" diye konuştu. 

Süper ligde oynayan takımlar başta olmak üzere birçok takımda bu tür tesisin olmadığını aktaran Bölükbaşı, şunları kaydetti:

"Bu tesis Bursaspor'un ve Bursa'nın gücünü gösteriyor. Bu gücü beraber kullanacağız ve akabinde buradan Avrupa'ya ve Türk sporuna çocuklar yetiştireceğiz. Eğer Bursaspor güçlü olacaksa sayın valimiz, sayın belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, emniyet müdürümüz, hepimizin birlik içerisinde olması lazım. Hep bahsediyoruz, 24-25 tane sanayi bölgemiz var. 'İhracatta hep üstlerdeyiz' diyoruz ancak Bursasporumuz bir tane. Eğer bu katmanlar gerekli desteği verdiği taktirde ben inanıyorum ki Türkiye'de değil, biz Avrupa'da ve dünyada söz sahibi olacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.