Bursa

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun:

13:08 13 Kasım 2015
AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun:

"Yüksek hızlı treni, 2017 sonu veya 2018 yılı başında Bursa'mıza kavuşturmak için çaba sarf ediyoruz"

 AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, "Yüksek hızlı treni, 2017 sonu veya 2018 yılı başında Bursa'mıza kavuşturmak için çaba sarf ediyoruz" dedi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Dobruca Tesisleri'nde teşkilat mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Torun, burada yaptığı konuşmada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun oy artışı yüksek olan bazı illere teşekkür ziyareti gerçekleştireceğini, Bursa'nın da bu kentler arasında yer aldığını söyledi. 

Torun, seçimlerden önceki süreçte tüm illerden gelen eleştiri ve talepleri değerlendirdiklerini ve ayakları yere basan taahhütlerle milletin karşısına çıktıklarını hatırlatarak, "Türkiye, en büyük atılımları tek başına iktidarlar döneminde yapmıştır, koalisyon dönemlerini Türkiye çok büyük kayıplarla geçirmiştir. Seçim sonuçları da tek başına iktidarın önemini bir kez daha ortaya çıkarmıştır" diye konuştu. 

Milli iradenin 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'yi tek başına iktidara getirmesinin önemini vurgulayan Torun, "Bu sonuçlar bizlerin omuzlarına ağır sorumluluklar yükledi. Görevimiz ve sorumluluklarımız arttı. Milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz durmadan çalışacağız" ifadelerini kullandı.  

Torun, seçim çalışmaları sırasında Bursa'da gerçekleştirilen sandık koordinatörleri projesinin seçim sonrasında devam edeceğine de değinerek, "Sandık koordinatörleri ile seçim dönemi dışında da milletimizin derdini dinleyeceğiz, her an sahada olacağız ve Bursa'nın her köşesinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Sağlık yatırımları ve yüksek hızlı tren çalışmalarının devam edeceğini belirten Torun, şunları söyledi:

"Yüksek hızlı treni, 2017 sonu veya 2018 yılı başında Bursa'mıza kavuşturmak için çaba sarf ediyoruz. Yenişehir'deki Otomotiv Test Merkezi de en önemli projelerimizden biri ve bunu da yakın zamanda gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Raylı sistemin terminal bağlantısı ihalesi yapıldı, yakın zamanda uygulamaya geçecektir." 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.