Bursa

UÜ ile Marmara Belediyeler Birliği protokol imzaladı

15:16 19 Kasım 2015
UÜ ile Marmara Belediyeler Birliği protokol imzaladı

 Uludağ Üniversitesi (UÜ) ile Marmara Belediyeler Birliği arasında kurumsal iş birliği protokolü imzalandı.

Birçok farklı alanda ortak çalışmaların hayata geçirilmesini hedefleyen protokole imzalar, Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay ile Marmara Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini de yürüten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından atıldı.

Altepe, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Lokomotif şehir Bursa'da Büyükşehir olarak daha aktif görev yapmak için birçok kurum ve kuruluşla ortak çalışmalar içindeyiz. Bunların başında ise daha da yeni dönemde daha da dinamik bir yapıya kavuşan Uludağ Üniversitemiz geliyor. Marmara Belediyeler Birliği olarak imzaladığımız protokolle Uludağ Üniversitesinin bilgi ve deneyimlerinden daha çok belediyemizin yararlanmasını hedefliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Ulcay da "UÜ, 40 yıllık birikimi ve 2 bin 500’ü aşan nitelikli akademisyen kadrosuyla Marmara Belediyeler Birliğine eğitim başta olmak üzere, ihtiyaç duyulan her alanda katkı sağlayacak. Bizlere olan destekleri nedeniyle Başkanımız Sayın Recep Altepe'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Protokol ile UÜ ve Marmara Belediyeler Birliği arasında eğitim, bilgilendirme, tanıtım, yayıncılık, sergi, fuar gibi her türlü organizasyonların yanı sıra kültür, sanat, sportif faaliyetlerde de iş birliği projeleri yapılacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.