Bursa

Bursaspor kafilesi İstanbul'a gitti

16:06 14 Aralık 2015
Bursaspor kafilesi İstanbul'a gitti

Kafilede, sakatlıkları bulunan Faty ve Erdem Özgenç yer almadı

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki ilk maçında yarın deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak Bursaspor, İstanbul'a hareket etti.

Minareliçavuş Spor Tesisleri'nde maç öncesi son antrenmanını yapan yeşil-beyazlılar, öğleden sonra Özlüce Tesisleri'nden otobüsle İstanbul'a gitti.

Kafile, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri Kemal Güler, Faruk Bakgör ile Konuralp Yeşil tarafından uğurlandı.

Sakatlıkları bulunan Faty ve Erdem Özgenç, 21 kişilik futbolcu kadrosunda yer almadı.

- Altepe'den destek çağrısı

Altepe, takımın İstanbul'a hareketinin ardından yaptığı açıklamada, Bursaspor'un, Bursa'nın göz bebeği olduğunu belirtti.

Bursalı ve Bursasporlular olarak yeşil-beyazlı takıma her ortamda sahip çıkılması greketiğini vurgulayan Altepe, şunları kaydetti:

"Şampiyon olurken Türkiye'nin en pahalı, en lüks, en kaliteli takımı değildik ama şampiyon olmayı birlik beraberlikle başardık. Şimdi bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bursaspor'un mağlubiyeti kimseyi sevindirmemeli. Bursaspor'un daha iyi sonuçlar alması için herkes elinden gelen katkıyı sağlamalı. Bursaspor'un başarısı için herkes ne yapabiliyorsa onu yapsın. Maça neden geliniyor? Futbolcuya moral vermek için. Siz karşı takıma moral veriyorsanız bu yapılan en büyük yanlış. Maçın henüz 15'inci, 20'nci dakikasında kendi futbolcunuzu ıslıklarsanız, kendi futbolcunuzun moralini bozarsanız nasıl başarılı olunacak? Dünyanın neresinde böyle bir başarı var? Başarısız olmak bizleri mutlu etmemeli. Bu normal sağlıklı insanların işi değil. Başarı için birlik ve beraberlik gerekiyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.