Bursa

İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy:

17:41 17 Aralık 2015
İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy:

"Hem Ziraat Bankası hem de Halkbank maçında elimizden gelen her şeyi sahaya yansıtıp, puanlar çıkartmak istiyoruz"

Erkekler Voleybol 1. Lig'de deplasmanda Ziraat Bankası ile karşılaşacak İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, "Zor bir maç bizi bekliyor ama oradan puan çıkartmak istiyoruz" dedi.

Turuncu-lacivertli ekip, Ziraat Bankası maçının hazırlıklarını antrenör Aksoy yönetiminde İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Aksoy, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk devresinin bitmesine iki hafta kala çok önemli müsabakalar oynayacaklarını söyledi.

Bu iki haftada ligin zirvesinde yer alan Ziraat Bankası ve Halkbank ile karşılaşacaklarını belirten Aksoy, şöyle konuştu:

"İlk maçımızı Ziraat Bankası ile yapacağız. Zor bir maç bizi bekliyor ama oradan puan çıkartmak istiyoruz. Özellikle son iki maçta hem Ziraat Bankası hem de Halkbank maçında elimizden gelen her şeyi sahaya yansıtıp, mücadelemizi göstererek puanlar çıkartmak istiyoruz. Şu anda çizgimiz iyi. Bu iki maçı da en azından belli bir puan alarak bitirirsek, yine aynı çizgimizi devam ettiririz ama şu anda hiçbir şey net değil. Takımların puanları birbirine çok çok yakın."

Aksoy, takımda sakatlığı bulunan Kerem Can Acar dışında eksik oyuncuları bulunmadığını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.