Bursa

Çanakkale'deki trafik kazası

17:47 23 Aralık 2015
Çanakkale'deki trafik kazası

Biga'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Berkay Güneş'in cenazesi, memleketi İnegöl'de defnedildi

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Berkay Güneş'in cenazesi, Bursa'nın İnegöl ilçesinde toprağa verildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Güneş'in cenazesi, ailesi tarafından memleketi İnegöl'ün Yeniceköy Mahallesi'ndeki Göçmen Konutları Camisi'ne getirildi. 

Cenaze törenine, Güneş'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 2 otobüsle gelen arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. ÇOMÜ Rektörlüğü de cenazeye çelenk gönderdi.

Taziyeleri kabul eden baba Hakkı Güneş, oğlunun tabutunun başından ayrılmazken, yakınlarının teselli ettiği anne Nurşen Güneş ise gözyaşlarını tutamadı.

Güneş'in cenazesi, burada kılınan namazın ardından Yeniceköy Merkez Mezarlığı'na defnedildi.

Bu arada, kazada ağır yaralanan ve Biga Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından ÇOMÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilen Gülçin Gül Berber ise kurtarılamadı. 

Berkay Güneş'in kullandığı 34 TT 7609 plakalı motosiklet, Çanakkale-Bandırma karayolu Doğancı Kavşağı'nda Hüseyin Şen yönetimindeki 17 KH 432 plakalı kamyonla çarpışmış, motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetmişti. Motosiklette bulunan ve aynı fakültede öğrenci olduğu öğrenilen Gülçin Gül Berber ile kamyon sürücüsü yaralı olarak Biga Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.