Bursa

Bursa'da voleybol çalışmaları

09:19 24 Aralık 2015
Bursa'da voleybol çalışmaları

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursa Voleybol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Selahattin Şahin ile bir araya geldi.

Şahin, müdürlükteki görüşmeye yaptığı açıklamada, voleybolun lokomotif illerinden biri olan ve birçok takımı üst liglerde mücadele eden Bursa'da yürütülen çalışmaların güçlendiğini söyledi. 

Voleybol Federasyonu'yla iyi ve sıkı bir ilişki içinde olduklarını dile getiren Şahin, "Bursa voleybolda iyi bir seviyede, okullarda yürütülen altyapı çalışmalarının güçlendirilmesi için dernekten de destek bekliyoruz. Dernek ve diğer sivil toplum örgütleriyle voleybol çalışmaları konusunda işbirliği içerisinde çalışma yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Dernek Başkanı Selahattin Şahin ise işbirliği içerisinde çalışmaların daha da güçlendirilmesi için gereken her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirterek, "Bursa bölgesi voleybol hakemlerinin hem ulusal hem de uluslararası organizasyonlardaki başarılarını artırmak ve Türk voleybolunda daha fazla söz sahibi olmak için hakem eğitimlerini sürdüreceğiz" diye konuştu.                                                                                                                                

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.