Bursa

Bursa Kent Konseyinden engelli memur adaylarına ücretsiz kurs

13:55 14 Ocak 2016
Bursa Kent Konseyinden engelli memur adaylarına ücretsiz kurs

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Osmangazi Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan ücretsiz kursta, 77 engelliye ders verilecek.

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 24 Nisan'da yapılacağı duyurulan Engelli Memur Seçme Sınavı’na (E-KPSS) girmek isteyen engelliler için Osmangazi Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle ücretsiz hazırlık kursu açtı.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Kent Konseyi’nin engelli bireylerin önündeki tüm engelleri kaldırmak için çaba sarf ettiğini söyledi. Çepni, şöyle konuştu:

"Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Osmangazi Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan ücretsiz E-KPSS kursunda, toplam 77 engelli vatandaş eğitim görüyor. Hafta içi saat 17.00 ile 20.00, cumartesi günü ise 12.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleşen kursta, engelli bireylere Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya ve Vatandaşlık dersleri veriliyor. Osmangazi Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri tarafından verilen kurslar, lise ve üniversite mezunlarına yönelik olmak üzere 2 grup şeklinde düzenleniyor. Ücretsiz eğitimler, 22 Nisan tarihine kadar devam edecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.