Bursa

İş adamı Mustafa Koç'un vefatı

16:53 21 Ocak 2016
İş adamı Mustafa Koç'un vefatı

Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulunun başsağlığı mesajında ise şunlar kaydedildi:

Bursaspor, Eskişehirspor ve Gençlerbirliği kulüpleri, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Bursaspor Kulübünün internet sitesinde yer alan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği haberini derin üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, başta Koç Ailesi olmak üzere tüm yakınlarına, sevenlerine ve TOFAŞ camiasına başsağlığı dileriz."

"Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden, Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Koç'un kalp krizi sonucunda erken yaşta hayatını kaybetmiş olduğunu derin bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayız. İş adamı kimliğiyle ülkemize önemli hizmetlerde bulunan Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, Koç ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Gençlerbirliği Kulübünden yapılan yazılı açıklamada da şu görüşler aktarıldı:

"Kulübümüz tarihinde çok önemli yere ve değere sahip eski başkanlarımızdan Sayın Vehbi Koç'un aynı ismini taşıyan ünlü iş adamı, Türkiye sevdalısı Mustafa Vehbi Koç'un vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine sabırlar dileriz. Mekanı cennet olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.