Bursa

"Turkcell Haftanın Maçı" projesi

15:19 04 Mart 2016
"Turkcell Haftanın Maçı" projesi

Turkcell'in, Kulüpler Birliği Vakfı iş birliğiyle Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Bursaspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasında uygulayacağı "Turkcell Haftanın Maçı" projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe, yeşil-beyazlı takımın futbolcuları Deniz Yılmaz ve Aziz Eraltay da katıldı.

Kent Meydanı AVM önünde düzenlenen etkinliği takip eden futbolseverlere ücretsiz passolig kartı verildi. Telefonlarında bazı uygulamalar bulunan taraftarlar ise çekilişle Bursaspor forması ile çeşitli hediyeler kazandı.

Futbolcular Deniz Yılmaz ve Aziz Eraltay da Bursaspor takımının fotoğrafının bulunduğu kartpostalları taraftarlar için imzaladı. Etkinliği takip eden bazı taraftarlar, Deniz ve Aziz ile cep telefonlarıyla öz çekim (selfie) yaptı.

Bursasaspor ile dün sözleşmesini 3 yıl uzatan Aziz Eraltay, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu söyledi.

Uzun yıllar Bursaspor formasını giymek istediğini belirten genç futbolcu, "Çok mutluyum. Bursaspor ile 3 sene daha imzaladım. Bursaspor büyük bir kulüp. Taraftarlar çok iyi ve inşallah uzun yıllar burada kalırım" dedi.

Aziz, yarın akşam Çaykur Rizespor ile yapacakları maça da değinerek, "Çaykur Rizespor çok iyi bir takım. Biz kendimize bakacağız. Geçen hafta Eskişehirspor deplasmanında 3 puan aldık. İnşallah taraftarlarımızın önünde iyi bir maç oynarız ve galip gelen taraf oluruz" değerlendirmesinde bulundu.

Deniz Yılmaz da sezon sonunda Avrupa kupalarına katılmak istediklerini vurguladı. Yılmaz, şunları dile getirdi:

"Yarınki maçta inşallah 3 puanı alırız. Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Eskişehirspor deplasmanında iyi bir performans gösterdik. Bizim için önemli olan alt taraftarlarda oynamayıp, Avrupa’ya gitmek. Yarın da seyircinin önünde güzel bir futbol oynamak istiyoruz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.