Bursa

Mahmudiye Mahallesi'nde içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları

10:54 06 Nisan 2016
Mahmudiye Mahallesi'nde içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları

Orhangazi Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Mahmudiye Mahallesi'nde sürdürdüğü içme suyu hattı çalışmaları 1,5 aylık çalışmanın ardından yenilendi ve kanalizasyon hattı döşendi.

Mahalle Muhtarı Kadir Altıntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 150 yıllık geçmişi bulunan Mahmudiye'de 80 hanede 220 kişinin yaşadığını söyledi.

İçme suyu hattının eskidiğini, kanalizasyon hattının ise hiç olmadığını belirten Altıntaş, "Altyapıyla ilgili sorunlarımızı yaklaşık 6 ay önce Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'a aktardık. Başkan, hemen ilgili birimlere yönlendirdi. BUSKİ yetkilileriyle görüştükten sonra çalışma başlatıldı. 150 yıllık geçmişimizde hiç olmayan kanalizasyon hattı da eskimiş içme suyu hattı da 1,5 ay içerisinde yapıldı." dedi.

Altıntaş, belediye ekiplerinin Mahmudiye'ye 2 bin metre altyapı hattı döşediğini ifade ederek "Büyükşehir Belediyesinin de katkıları ile kısa sürede birçok hizmet aldık. Seralarımızın hepsinin naylonlarını hibe ile aldık. Piknik alanımıza modern masalar konuldu. Altyapı ise bizim için en önemli çalışma oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve Orhangazi Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan'a mahalle halkımız adına teşekkür ederim." diye konuştu.

Altıntaş, altyapı nedeniyle bozulan yollara döşenmek üzere 2 bin 500 metrekare parke taşının mahallelerine getirildiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.