Bursa

"2015 Bursa Mükemmellik Ödülü"

12:37 07 Nisan 2016
"2015 Bursa Mükemmellik Ödülü"

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) ile Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi'nce bu yıl 14'üncüsü organize edilen "Kalite ve Başarı Sempozyumu" kapsamındaki "Bursa Mükemmellik Ödülü Yarışması"nda finale kalan kuruluşlar açıklandı.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, Kültürpark'taki BUSİAD Evi'nde düzenlenen basın toplantısında, 2003'ten bu yana gerçekleştirilen sempozyumun, kalite yönetiminin yaşamın her alanında uygulama alanı bulması bakımından geniş bir paylaşım platformu olduğunu söyledi.

Baylan, sempozyumun her yıl farklı bir temayla düzenlendiğini hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Her yıl 3 binden fazla kişinin takip ettiği etkinlikte, bu yıl da 15-16 Nisan'da 'Sürdürülebilir Mükemmellik' temasıyla iş ve yaşam kalitesi konusunda örnek teşkil eden konuşmacılar yer alacak. Sempozyumun ikinci günü 'Bursa Mükemmellik Ödülü Yarışması'nın ödül töreni var. Bu ödül, kurum ve kuruluşları kalite çalışmalarına teşvik ederken diğer taraftan da sürdürülebilir bir gelecek için yeni bir yönetim model kazandırma hedefi taşıyor."

KalDer Bursa Şube Başkanı Erdal Elbay da sempozyumda çevreye duyarlı, geri dönüşüme önem veren, yenilenebilir kaynak kullanımı, çalışanları ve tedarikçileri ile bütünleştirilmiş bir çevre politikasının ele alınacağını anlattı.

Etkinlikte, etik kurallara uyan, kurumsal davranışları dengeli ve sağlam temellere dayalı, toplumsal değerlerin ve sosyal çevrenin korunmasına katkı koyan bir yönetim anlayışının da ön plana çıkarılacağını aktaran Elbay, "Bugün, dünden çok farklı. Yarın, daha da farklı olacak. 14'üncü sempozyumda, gelecek için sürdürülebilirlik, katılımcı yönetim stratejileri, sınırlı kaynakların verimli kullanılmasının yöntemleri, bireysel ve kurumsal sosyal sorumluluk alanları uzman konukların katılımıyla tartışmaya açılacak." ifadelerini kullandı.

Mükemmellik ödülü için Bürosit ve Doğu Pres firmaları ile İlhan Parseker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yarışacağı sempozyumda, TOFAŞ Üst Yöneticisi (CEO) Cengiz Eroldu, Coca Cola İçecek Türkiye Genel Müdürü Lisani Atasayan, Sahibinden.com CEO'su Burak Ertaş, oyuncu ve yönetmen Haldun Dormen'in aralarında bulunduğu iş ve sanat dünyasından bazı temsilciler, bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.