Bursa

Bursaspor Başkanı Ay'dan Nilüfer Belediyesine ziyaret

20:19 18 Nisan 2016
Bursaspor Başkanı Ay'dan Nilüfer Belediyesine ziyaret

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e makamında ziyarette bulundu.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre Bozbey makamında, Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulunu kabul etti.

Bozbey, Bursaspor'un uzun yıllar boyunca ayakta tutulabilmesi için kentin her kesiminin yönetimlere destek olması gerektiğini belirtti.

Bursaspor'un kendileri için en büyük değer ve birleştirici güç olduğunu bildiren Bozbey, "Maalesef Bursa'da yaşayanlar bu gücün farkında değil. Destek konusunda da ayakları hep geri gidiyor. Bunu çözmemizin yollarını bulmamız lazım. Eğer bu kentin dünyada tanınmasını istiyorsak öncelikle genel yöneticiler olmak üzere ve daha sonra sanayicilerimiz, odalarımız ve esnafımızın küçük veya büyük katkısı olması lazım." ifadelerini kullandı.

Bursaspor Başkanı Ali Ay ise desteklerinden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e teşekkür etti.

Ay, Bozbey'in Bursaspor'a yapılan yardımlarda öncülük ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bursa'da çok büyük fabrikalar var. Türkiye'nin en büyük sanayi şehri, ihracat şehri. Nerede bizim sanayiciler diye soruyorum. Dünkü maçta ben çok üzüldüm. Gece uyku uyuyamadım. 25 bine yakın taraftarımız gelmişti. Her zaman şunu söylüyorum; Biz yenilebiliriz de bizden daha az bütçeli takımlara da yenilebiliriz ama öncelikle futbolcularımızın o hırslarını sahada göstermeleri lazım. Ben maalesef dün o hırsı sahada görmedim. Taraftarımız Türkiye'de futbolu en iyi bilen taraftar. Taraftarımız da bunu istiyor ama biz bu işi dün yapamadık. Taraftarımızdan özür diliyorum. Bizim dünkü maçı kazanmamız lazımdı. Çünkü Avrupa'ya gidebilmemiz için bu maçın kazanılması şarttı. İnşallah önümüzdeki yıl planlamamızı ona göre yapacağız. Çok başarılı bir Bursaspor kurmak için çalışıyoruz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.