Bursa

Enerji̇ Veri̇mli̇li̇ği̇ Projesi̇ tanıtıldı

17:38 20 Nisan 2016
Enerji̇ Veri̇mli̇li̇ği̇ Projesi̇ tanıtıldı

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Enerji Birimi tarafından okullardaki enerji kültürü ve verimlilik bilincinin geliştirilmesi amacıyla hazırlanan "Enerji Verimliliği" projesi tanıtıldı.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya yaptığı açıklamada, uygulamaya geçirdikleri, enerji verimliliği projesinin sunumunu Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yaptıklarını söyledi.

Sarıkaya, proje ile enerji yoğunluğunu azaltmanın yanı sıra, kamu binaları ve tesisleri başta olmak üzere enerji verimliliğini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirterek şunları söyledi:

"Projeyle okul veya kurum binalarında yaşam standardı ve hizmet kalitesini artırarak, kişi başı veya metrekare başına düşen enerji tüketiminin azaltılmasını sağladık. Enerji verimliliğini artırmak üzere etüt ve verimlilik arttırıcı proje hazırlıyoruz. Proje uygulama ve danışmanlık hizmetlerini yürütüyoruz."

Sarıkaya, tanıtım toplantısını Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Bahattin Gök ve ilgili daire başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdiklerini kaydetti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.