Bursa

Rus tenisçi Sharapova, kestane şekerinin tadına baktı

17:03 04 Haziran 2016
Rus tenisçi Sharapova, kestane şekerinin tadına baktı

Rus tenisçi Maria Sharapova, ABD'nin Chicago kentinde düzenlenen "Sweets and Snacks Expo Chicago 2016" fuarına katılan Bursalı bir firmanın standında kestane şekerinin tadına baktı.

Firmadan yapılan yazılı açıklamaya göre, fuar süresince 2 bin kişiye kestane şekeri tattıran firmanın standını ziyaret edenlerden biri de Sharapova oldu. Burada kestane şekerini ilk kez tadan Sharapova, ürünün tadını çok sevdiğini ve beğendiğini ifade etti.

Firmanın Genel Müdürü Mümin Akgün, ilk kez katıldıkları bu fuarda, Bursa'ya özgü kestane şekerinin büyük ilgi gördüğünü, verimli iş görüşmeleri yaptıklarını belirtti.

Kestane şekerinin tanıtımı için büyük gıda ve şekerleme fuarlarına düzenli olarak katıldıklarını aktaran Akgün, "Bundan 2 yıl önce Paris'te düzenlenen SİAL Fuarı'nda Fransa Cumhurbaşkanı Francoise Hollande'a kestane şekerini tattırmıştık. Fuarlar, sektörlerin buluşma noktası ve tanıtım için çok güzel fırsatlar sunuyor. Katıldığımız fuarlarda tanınmış kişilere Bursa'nın kestane şekerini ikram ederek hem Bursa'yı, hem de ülkemizi tanıtma fırsatımız oluyor. Bu fuarda da Rus tenisçi Maria Sharapova'ya kestane şekeri ikram etme şansımız oldu. Kendisi bu tadı çok sevdi." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.