Bursa

BEKSİAD Başkanı Atalay'dan Altepe'ye zi̇yaret

13:42 09 Haziran 2016
BEKSİAD Başkanı Atalay'dan Altepe'ye zi̇yaret

Bebek ve Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret etti.

Ankara Yolu üzerindeki yeni belediye binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Altepe, BEKSİAD'ın çalışmalarından övgü ile bahsetti.

Altepe, Vişne Caddesi'nin etrafının belediye tarafından yapımı devam eden ve yapımına başlanacak yol yapımı ve diğer çalışmalarla daha da güzelleşeceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerini her zaman yanlarında hissettiklerini söyleyen Atalay ise, Vişne Ticaret Bölgesi'nin Bursa'nın vizyon caddelerinden birisi haline geldiğini belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, caddenin bu noktaya gelmesinde önemli katkıları olduğunu ifade eden Atalay, "Her zaman sizlerin desteklerini yanımızda hissettik. Caddemiz, sizlerin destek ve katkılarıyla şuanki görünümüne kavuştu. Caddemizde güzelleştirme çalışmaları dönem dönem devam ediyor. Bir takım eksiklilerimiz var, onları da en kısa sürede belediye yetkililerimize bildireceğiz. Böylece inşallah bölgemiz daha da güzelleşecek ve değer kazanacak." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.