Bursa

İnegölspor'da transfer

19:34 20 Haziran 2016
İnegölspor'da transfer

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, Diyarbekirspor'dan forvet Emre Aktaş ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulübün asbaşkanı Mehmet Döngel, eski oyuncuları Emre Aktaş ile anlaştıklarını söyledi.

Emre'nin bundan sonra gollerini İnegölspor için atacağını ifade eden Döngel, "Ondan çok şey bekliyoruz. Onun da bunun farkında olduğunu biliyoruz. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah bayrama kadar transferlerimizi bitireceğiz. 3 transfer daha düşünüyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bursaspor'dan 2-3 tane oyuncu talep ettik. Verirlerse onları istiyoruz." dedi.

Emre Aktaş da tekrar İnegölspor'a geldiği için mutlu olduğunu dile getirdi.

İnegölspor'da yıllar önce de oynadığını hatırlatan Aktaş, şöyle konuştu:

"O zaman Uşakspor şampiyon olmuştu. Biz 2'nci olmuştuk ve bu benim içimde hep yara kalmıştı. İnegölspor'da şampiyonluk yaşamak istiyordum her zaman. İnegölspor her zaman hedefi olan bir takım oldu. Ben buralıyım zaten. Buranın ne kadar büyük bir camia olduğunu biliyorum. Taraftarını tanıyorum, yöneticileri tanıyorum. Hedefi olduğunu da biliyorum. Hedefi olduğu için zaten İnegölspor'da oynamak istedim ve inşallah yarım kalan şampiyonluk hayalimi İnegölspor'da tamamlamak için geldim. İnşallah hep birlikte başaracağımıza inanıyorum."

Konuşmaların ardından Aktaş, kendini bordo-beyazlı renklere bağlayan 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.