Bursa

Bursa'da başarılı sporcular ödüllendirildi

13:44 04 Eylül 2016
Bursa'da başarılı sporcular ödüllendirildi

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, U19 Bayanlar 1. Lig 2. Devre Sutopu Türkiye Şampiyonası'nda ikinci olan Bursa Gücü Gençlik ve Spor Kulübü oyuncularını ödüllendirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin, Bursa Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Sutopu Takımı oyuncularını kabul etti.

Teşkilat olarak amatör branşlara daha fazla önem verdiklerini belirten Şahin, spor kulüplerine desteklerinin artarak devam edeceğini kaydetti.

Kulüp Başkanı Hayrettin Özbağkıran da şampiyona sonrası sporcuları Aylin Söylemez ve Dilara Aydınlık'ın U19 Milli Takım kadrosuna davet edildiğini belirtti.

İki sporcunun U19 Milli Takımı ile 10-18 Eylül tarihleri arasında Hollanda'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda milli formayı giyeceğini aktaran Özbağkıran, "Kıt imkanlarla elimizden geldiğince gençlere ulaşmaya çalışıyoruz. İyi bir altyapımız var. Destek gördüğümüz takdirde daha önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Şahin, sporculara çeşitli hediyeler verdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.