Bursa

MUYAD'dan bot ve kırtasiye malzemesi yardımı

14:40 04 Ekim 2016
MUYAD'dan bot ve kırtasiye malzemesi yardımı

Mudanya ve Köyleri Derneği (MUYAD), ihtiyaç sahibi öğrencilere bot ve kırtasiye yardımında bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker'i makamında ziyaret eden MUYAD Başkanı Sahip Keçici ve yönetim kurulu üyeleri, Esentepe Hastanesi'nin sponsorluğunu yaptığı 36 kışlık bot ve 50 paket kırtasiye setini ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Şeker'e verdi.

Bu hediyeleri bilhassa köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtacaklarını belirten Şeker, "Eğitim öğretim dediğimiz hadise ülkemizin en önemli meselesi. Bu konuda herkesin maddi manevi katkısına ihtiyacımız var, MUYAD ve Esentepe Hastanesi'nin eğitime katkıları çok anlamlı. Biz bu malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız her iki kuruma da teşekkür ederim." dedi.

Bot ve kırtasiye malzemelerinin ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşacağına emin olduklarını belirten Keçici de, "Esentepe Hastanesi'ne bu talebimizi ilettik. Onlar da düşünmeden bot ve kırtasiye setinin sponsorluğunu kabul ettiler. MUYAD olarak ihtiyaç sahiplerini tespit edip sponsorlar bularak onlara destek olmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.