Bursa

Okullarda karne heyecanı

16:28 20 Ocak 2017
Okullarda karne heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi Çocuk Merkezi'nde gerçekleştirilen yarıyıl şenliğinde, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrencilere karne dağıttı.

Altepe, Hamitler Mahallesi'ndeki merkezde yaptığı konuşmada, çocukların karne sevincini ve heyecanını paylaştıklarını söyledi.

Çocukların tatili ve eğlenmeyi hak ettiğini belirten Altepe, "Yarıyıl şenliği ile çocuklarımızın tatile güzel başlamalarını istedik. Gençlerimizden çok şey bekliyoruz. Bursa, önemli bir şehir. Güçlü bir Türkiye ve güçlü bir Bursa için gençlerin, çocukların kendilerini geliştirmeleri, özgüvenli bireyler olarak yetişmeleri, üreten, katkı sağlayan, önder ve öncü olmaları bizim için önemli." diye konuştu.

Altepe, en güzel başarıların çalışmakla kazanıldığını vurgulayarak, çocuklara sömestr tatilini en güzel şekilde geçirmelerini ve yeni eğitim dönemine dinlenerek başlamalarını önerdi.

Konuşmanın ardından Altepe, merkezi gezdi, çocuklarla satranç oynadı ve masa tenisi maçı yaptı.

Daha sonra şenlik, çocuk merkezi korosunun seslendirdiği şarkılar ve halk oyunları ekibinin Artvin yöresi oyunlarıyla devam etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.