Bursa

Tarım sektörü Karacabey'de buluştu

15:36 19 Mart 2017
Tarım sektörü Karacabey'de buluştu

Karacabey ilçesinde bu yıl 6'ncısı düzenlenen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Karacabey Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Türkiye'nin dört bir yanından gelen tarım sektörü temsilcilerini buluşturdu. Karacabey Kapalı Pazaryeri'ndeki 12 bin metrekare alanda kurulan fuarda, 200 marka, ürünlerini çiftçilere sundu. Fuarda, tarım makinelerinin yanı sıra çiftçilerin kendi ürettikleri yeni gübreler, doğal ürünler de yer aldı.

Fuarda sergilenen küçük boyutlu bahçe traktörleri, fuarı gezmeye babalarıyla birlikte gelen küçük çocukların ilgi odağı oldu.

Fuarda stant açan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) çalışanları, çiftçilere kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TKDK Başkanı Ahmet Antalyalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, çiftçinin, üreticinin desteklenmesi için ilden ile, köyden köye koştuklarını belirterek, "Amacımız büyüyen Türkiye ile tarımın, çiftçinin ve köylü vatandaşlarımızın da büyümesidir. Bu nedenle TKDK olarak çiftçiye çok ciddi destekler sunuyoruz. Üretime katkı sağlamaya çalışan girişimcilerimize çok ciddi teşvikler veriyoruz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.