Bursa

Halk oylamasına doğru

18:43 04 Nisan 2017
Halk oylamasına doğru

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, "Sürekli istikrara 'evet' demek lazım" dedi.

Orhangazi ilçesinde bir tesiste sivil toplum kuruluşlarının yöneticileriyle bir araya gelen Ala, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin geçmişte çok sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını söyledi.

Bu sıkıntıların giderilmesi ve siyasi istikrarın sağlanması için sistemde değişikliğin şart olduğuna dikkati çeken Ala, "Sürekli yol kesmelere 'hayır' demek lazım. Sürekli yol kesilmemesi lazım. Sürekli istikrara 'evet' demek lazım. Bu sistemin kimseye faydası yok. Bu sistemi gerçekten değiştirmek lazım." diye konuştu.

Ala, 16 Nisan'da söz ve kararın millette olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:

"İstersek bu sistemi değiştirerek, dönüştürerek yola devam edebiliriz. İsterseniz de böyle tökezleyerek, nereden ne çıkacağını bilmeyerek, tereddütlü bir biçimde yola devam ederiz. Yolumuz düzgün olur, garantili olursa başka ülkeler de gelir daha çok yatırım yapar, daha çok istihdam olur ve ülke hızlı bir biçimde hedeflerine ulaşır ve dünyada hak ettiği yeri bulur. Olmazsa da yine gayret sarf edeceğiz. Biz olacağına inanıyoruz. Bütün vatandaşların Türkiye'nin iyiliğini istediğine inanıyorum. Ama hangi yolu tercih eder, hangi değişiklikleri yaparsak buraya varırız da rakamlarla, geçmiş tecrübelerle ortaya koymak lazım.''

Programa, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, AK Parti Orhangazi ilçe Başkanı Mustafa Kaya, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.