Bursa

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Kamıl:

17:05 31 Temmuz 2017
AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Kamıl:

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, "Eski sanayi sitesinin kalkması söz konusu değildir. Esnaf arkadaşlarımız, kardeşlerimiz endişeye kapılmasın." dedi.

Kamıl, Demirciler ve Madeni Sanatkarları Odası Başkanı Yusuf Süer ile düzenlediği basın toplantısında, eski sanayi bölgesinde 300'e yakın esnafın iş yeri bulunduğunu anlattı.

Son günlerde bu sanayi sitesinin kapatılacağı yönündeki haberlerin halkı tedirgin ettiğini belirten Kamıl, şunları kaydetti:

"Esnaf kardeşlerimizin istemediği ve memnun kalmadığı bir projeyi uygulamayacağımızı burada basınımız huzurunda deklere ve beyan ediyorum. Hiçbir esnaf kardeşimiz endişeye kapılmasın. Eski sanayi sitesinin kalkması söz konusu değildir. Esnaf arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, endişeye kapılmasın. Hep beraber bir çalışma yapıp, mevcut iş yerlerinin onarımı ve iyileştirilmesi için girişimlerde bulunalım. Devletimizin, uzun vadeli, düşük faizli imkanlarını sizlere sunmak için temsilcilerinizle birlikte elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız."

Demirciler ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Süer de Yenişehir'e yapılacak her yatırımı desteklediklerini ancak yapılacak yatırımlarda küçük esnafın çıkarlarının da gözetilmesi gerektiğini bildirdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.