Bursa

Yenişehir Belediyespor'da transfer

21:05 07 Ağustos 2017
Yenişehir Belediyespor'da transfer

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Yenişehir Belediyespor, Nilüfer Erdemlispor'dan Erman Erten'i transfer etti.

Yenişehir Belediyespor, son olarak geçen sezon BAL Ligi takımlarından Nilüfer Erdemlispor'da forma giyen Erman Erten ile anlaştı.

Profesyonel olarak 7 yıldır futbol oynayan, daha önce Altınordu ve Manisa Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen 29 yaşındaki Erman Erten, orta sahada oynuyor.

Erman, kendisini Yenişehir Belediyesporlu yapan imzayı, Yenişehir Belediyespor Başkanı Birol Becerik ve Futbol Şube Sorumlusu Ata Bilgiç'in katıldığı törenle attı.

Yenişehir Belediyespor'a şampiyonluk için geldiğini ifada eden Erman, "Lafı fazla uzatmama gerek yok. Buraya şampiyonluklar yaşamaya geldim. Bundan böyle Yenişehir Belediyespor'un başarısı için formamı terleteceğim." dedi.

Yenişehir Belediyespor Başkanı Birol Becerik de yeni transferlerle takımın git gide güçlendiğini dile getirerek, şunları söyledi:

"Transfer atağımız devam ediyor. Güçlü ve şampiyonluk amaçlayan bir takım kurma çabasındayız. Bu amacımıza da yavaş yavaş ulaşıyoruz. Kadromuz her geçen gün biraz daha güçleniyor. Son olarak 7 yıl profesyonel oynamış ve şampiyonluklar yaşmış Erman ile sözleşme imzaladık. Erman'ın takımımıza çok şey katacağından şüphemiz yok. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.