Bursa

Aktaş, Yenişehir'de incelemelerde bulundu

14:07 30 Kasım 2017
Aktaş, Yenişehir'de incelemelerde bulundu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenişehir ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Aktaş, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik'in makamında Kaymakam Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ile bir araya geldi.

Çelik, bütçenin el verdiği ölçülerde yatırım yapmaya gayret ettiklerini belirterek, "Yatırımlarımızın çoğunun Bursa Büyükşehir Belediyesi vasıtasıyla yapılıyor. Bu oran inşallah zaman içinde artarak devam edecektir." dedi.

Aktaş, mevcut durumu anlamak ve beraber neler yapabileceğini planlamak için ilçe ziyaretlerini yaptığını belirterek, "Tespitlerimizi bizzat sahada yapıyoruz. Bursa, tüm ilçeleriyle bir bütün şehir artık. İlçelerle ilgili startımızı bugün Yenişehir'den verdik. Yenişehir damadı da olsam Yenişehir'den başlamamızın bir özelliği yok. Yaptığımız plan gereği bu. Her ilçemiz bizim için önemlidir." ifade etti.

Sonuç odaklı çalışmayı sevdiğini vurgulayan Aktaş, şunları söyledi:

"Sorunları tespit edip, imkanlar dahilinde neler yapabiliriz onun için çalışıyoruz. Tabiri caizse sigara kağıdına not alıp iş yapmaktan ziyade, sorunları tespit edip onlara yönelik hamleler yapmak adına buradayız. İnşallah bu ziyaretimizi Nilüfer ve Mudanya'ya da yapacağız. Ben basın aracılığıyla kimseye mesaj vermem. Basın çok önemli ve değerlidir ama vereceğim mesajı direkt insanın yüzüne verir, direkt kendisiyle konuşurum. Dolayısıyla algı operasyonuyla bir şeyleri yürütme sevdasında değilim. Tüm belediye başkanlarımız seçilmiş insanlardır. Hepsinin yaptıklarına ve yapamadıklarına saygı duyuyorum. Onların iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalıştığına inanıyorum."

Aktaş'a, Yenişehir Belediyesi faaliyetlerine hazırladığı brifingi sundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.