Bursa

Karacabey AA'nın fotoğraflarıyla dünya gündeminde

20:23 04 Aralık 2017
Karacabey AA'nın fotoğraflarıyla dünya gündeminde

Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Sergen Sezgin'in, Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Karacabey Pansiyon Harasında çektiği fotoğraflar, The Guardian gazetesi ve Time dergisinde ayın fotoğrafları arasında yer aldı.

Karacabey, AA'nın fotoğraflarıyla dünya gündemine taşındı. AA Bursa Bölge Müdürlüğünde görev yapan Sergen Sezgin'in TJK Karacabey Pansiyon Harasında çektiği fotoğraflar, The Guardian gazetesi ve Time dergisinde ayın fotoğrafları arasında gösterildi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçeyi dünya gündemine taşıyan fotoğraflar dolayısıyla Sergen Sezgin'i makamında konuk ederek, kendisini kutladı.

Sergen Sezgin'in yaptığı çalışma sayesinde, Karacabey'in böylesine seçkin medya kuruluşlarında bahse konu olmasının kendileri için son derece gurur ve mutluluk verici olduğunu belirten Özkan, şunları söyledi:

"İlçemizin uluslararası düzeyde değerlere sahip olduğunu her fırsat dile getiriyorduk. Sergen kardeşimiz de fotoğraf sanatıyla bizim bu sesimizi bir nevi ispat etmiş oldu. Bu söz konusu dergilerin sosyal medya hesaplarında, Karacabey harasında çekilen fotoğrafın yayınlanmasının ardından, on binlerce insan Karacabey'in at yetiştiriciliği hakkında farkındalık sahibi oldu."

Sezgin'e ilçeye sağladığı bu gururdan dolayı teşekkür eden Özkan, bundan sonraki çalışmalarında belediye olarak da kendilerine destek vermekten mutlu olacaklarını dile getirdi.

Sezgin de Karacabey'in uluslararası ölçekte değerlere sahip bir yerleşim olduğunu belirterek, "Harada çekilen ve atların yer aldığı fotoğrafın, uluslararası yayın kuruluşlarında yayınlanması bizleri de mutlu etti. Karacabey adına böyle bir başarıya vesile olduğum için de bundan mutluluk duydum." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.