Bursa

Voleybol: Kadınlar Kupa Voley

21:13 19 Aralık 2017
Voleybol: Kadınlar Kupa Voley

Kadınlar Kupa Voley 1. bölüm ikinci maçında Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas takımı, Bursa Büyükşehir Belediyespor'a 3-0 yenilmesine rağmen altın seti kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Karşılaşma her iki ekibin de karşılıklı sayılarıyla başlarken teknik molaya Bursa Büyükşehir Belediyespor 12-11 önde girdi. Teknik mola sonrasında da üstünlüğünü devam ettiren Bursa ekibi, ilk seti 25-19 kazandı.

İkinci sette toparlanan Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas, Lazarevic ve Ceren Kestirengöz’ün etkili oyunuyla teknik molaya 12-11 önde girdi. Maçın devamı büyük çekişmeye sahne olurken seti Bursa Büyükşehir Belediyespor 29-27 kazanarak durumu 2-0'a getirdi.

Üçüncü sette de etkili oyununu sürdüren ettiren Bursa Büyükşehir Belediyespor, Fatma Yıldırım ve Leys ile bulduğu sayılarla seti 25-20 kazandı ve rakibine 3-0 üstünlük sağladı.

Konuk ekip ilk maçı 3-1 kazandığı için rövanş karşılaşması altın sete gitti. Altın sette rakibine 16-14 üstünlük kuran Beylikdüzü Voleybol İhtisas takımı çeyrek finale yükselerek VakıfBank ile eşleşti.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.